Unicus

BERGEN GORIONIK UNICUS zahvaljujući svojoj konstrukciji pruža efikasno sagorevanje i odgovara većini kotlova na tržištu.

Dizajniran je i razvijen da ponudi visoku efikasnost sagorevanja od preko 95% čime se postiže ušteda u potrošnji peleta.

Keramički grejač osigurava dug radni vek i brzu potpalu peleta. Cev gorionika izrađena je od vatrostalnog nerđajučeg čelika debljine 3 i 4 mm, što obezbeđuje izdržljivost i dug radni vek.

Gorionik je fabrički opremljen priključkom za povezivanje kompresora za automatsko čišćenje, takođe, može upravljati elektromagnetnim ventilom kompresora.

Kontroler gorionika najnovije je tehnologije, jednostavan za upotrebu i obezbeđuje kvalitetno i bezbedno funkcionisanje sistema grejanja uz napredne funkcije.

Oremljen je sa nekoliko nezavisnih bezbednosnih sistema kao što su vertikalni transporter, ispusne cevi protiv pregrevanja i senzor plamena. Sve sigurnosne funkcije su pod kontrolom jedinstvenog sistema kontrole, koji prati funkcije gorionika i daje zvučni alarm.