Žični BQ3 termostat

BERGEN ŽIČNI BQ3 TERMOSTAT  koristi se za regulisanje funkcija gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu. Priključuje se na termotehničke ili klima uređaje na kojima postoji priključak za sobni termostat, nezavisno od toga da li je visina komandnog napona na priključku 24V ili 230V.

Bežični BQ3 RF termostat

Digitalni bežični programski termostat, BERGEN BEŽIČNI BQ3 RF, koristi se za regulisanje funkcija gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu. Priključuje se na termotehničke ili klima uređaje na kojima postoji priključak za sobni termostat nezavisno od toga da li je visina komandnog napona na priključku 24V ili 230V. Veza između termostata i prijemnika uspostavlja se putem radio frekvencije. BQ3 RF obezbeđuje sledeće prednosti:
  • Pri renoviranju prostora nema potrebe naknadno postavljati instalaciju kako bi se termostat povezao sa uređajem čiji rad kontroliše.
  • Uređaj je moguće držati u bilo kojoj prostoriji po želji korisnika.

Žični BQ7 termostat

BERGEN  ŽIČNI BQ7 TERMOSTAT koristi se za regulisanje funkcija gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu. Priključuje se na termotehničke ili klima uređaje na kojima postoji priključak za sobni termostat, nezavisno od toga da li je visina komandnog napona na priključku 24V ili 230V. Termostat se može programirati prema potrebama korisnika - U cilju zagrevanja, odnosno, hlađenja prostorija. Moguće ga je podesiti na određenu temperaturu za vremenski period koji korisnik želi, čime se obezbeđuje komfor, kao i ušteda energije. Za svaki dan u toku nedelje moguće je podesiti temperaturu za određeni vremenski period. Termostat ima opciju podešavanja za šest različitih vremenskih termina uključenja po slobodnom izboru u desetominutnim sekvencama, a uz svaki termin uključivanja mogu se podesiti temperature u sekvencama od po 0,5°C. Postoji i fiksni program za svaki dan.

Bežični BQ7 RF termostat

Digitalni bežični programski termostat, BERGEN TERMOSTAT BEŽIČNI BQ7 RF, koristi se za regulisanje funkcija gotovo svih termotehničkih i klima uređaja dostupnih na tržištu. Priključuje se na termotehničke ili klima uređaje na kojima postoji priključak za sobni termostat, nezavisno od toga da li je visina komandnog napona na priključku 24V ili 230V. Termostat se može programirati prema potrebama korisnika, u cilju zagrevanja odnosno hlađenja prostorija. Termostat je moguće podesiti na određenu temperaturu za vremenski period koji korisnik želi, čime se obezbeđuje komfor, kao i ušteda energije. Za svaki dan u toku nedelje moguće je podesiti temperaturu za određeni vremenski period. Termostat ima opciju podešavanja za šest različitih vremenskih termina uključenja po slobodnom izboru u desetominutnim sekvencama, a uz svaki termin uključivanja mogu se podesiti temperature u sekvencama od po 0,5°C. Postoji i fiksni program za svaki dan. Veza između termostata i prijemnika uspostavlja se putem radio frekvencije. BQ7 RF obezbeđuje sledeće prednosti:
  • Pri renoviranju prostora nema potrebe naknadno postavljati instalaciju kako bi se termostat povezao sa uređajem čiji rad kontroliše.
  • Uređaj je moguće držati u bilo kojoj prostoriji po želji korisnika.